Ponuda

Kako bismo Vam pomogli u izboru odmora iz snova, SENSES Resort Vam nudi odmor po mjeri.

Ukoliko se želite povezati s članovim obitelji i stvoriti topli album obiteljskih uspomena, nudimo Vam obiteljski odmor. Možda se želite opustiti i zaboraviti na svakodnevni stres u wellness oazi ili provesti aktivan odmor baveći se ljetnim adrenalinskim sportovima i kulturnim obogaćivanjem, stoga Vam naše ponude wellness programa i aktivnog odmora stoje na raspolaganju. Ukoliko ste gurman i želite se upoznati s raznolikošću delicija Hrvatske, posjetite nas kako biste ostvarili svoj cilj. Romantični odmor će Vas povezati s vama dragom osobom.

Istinski odmor podrazumijeva kvalitetno provedeno vrijeme – posvećujući se aktivnostima koje nas usrećuju i opuštaju, stoga odlučite provesti svoj odmor za sva osjetila našem Resortu.

Escape odmor

Današnji, ubrzani način života, zahtijeva puno energije i snage kako bismo se uhvatili u koštac sa svim obvezama i problemima koji nas očekuju. Priuštite sebi escape odmor. Pobjegnite od stresa u ugodni ambijent našeg hotela i priuštite si opuštajući tretman po Vašoj mjeri u wellness centru, započnite fitness program vježbanja uz zdravi obrok ili uživajte u čitanju laganog štiva u prirodnom ambijentu prekrasnog bazena. Poklonite nam povjerenje i kod nas uživajte u Vašem svadbenom slavlju, a „Ladies only weekend“ paket idealan je za druženje s prijateljicama ili sestrama. Provedite proljetne i ljetne blagdane i praznike s nama te upoznajte kulturne i vjerske običaje Vrboske poput Procesije za križem koja pripada kulturnoj baštini UNESCO-a. Obiđite Starogradsko polje – Horu koje je, radi iznimne arheološke vrijednosti i parcelacije polja sačuvane od antičkih vremena, upisano na UNESCOvu listu svjetske kulturne baštine. Kako bi se Vaši zaposlenici osjećali ugodno na radnom mjestu i što bolje funkcionirali zajedno, organizirajte team building pomoću kojeg ćete izgraditi timski duh, ojačati prednosti svakog zaposlenika i pokazati da ih cijenite.

Aktivan odmor

Rekreirajte se na našim sportskim terenima namijenjenim individualnim i timskim sportovima, šetnjom ili trčanjem po uređenim šetnicama ili vožnjom bicikla. Zelenilo i prirodno okruženje naselja odmara dušu i tijelo.

Mnoštvo aktivnosti stoji Vam na raspolaganju za aktivan odmor u SENSES Resort. Svoj odmor provedite plivajući, proučavajući podmorje i obližnje uvale, sudjelujući u kulturnim manifestacijama, a sve upotpunite avanturističkim turama po otoku Hvaru. Uređene šetnice su idealne za vožnju bicikla ili trčanje, a teretana i fitness soba za ostanak u formi. Ukoliko ste ljubitelj individualnih sportova, svoje znanje iskoristite u tenis terenima, adrenalinskim sportovima poput jedrenja na dasci ili SUPu i kajaku.

Wellness

Neposredna blizina mora i obilje zelenila koje okružuje naselje, čine idealno okruženje za wellness odmor. Hvaljene masaže će Vam pomoći da sotkonite stres i proživite idealan odmor. Ako ste se zaželjeli druženja s prijateljicama, nagradite se vikendom rezerviranim samo za Vas, a opustiti se možete i uz naš osunčani vanjski bazen. Posjetite oazu sklada – wellness turističkog naselja SENSES Resort!

Romantični odmor

Ukoliko maštate o romantičnom odmoru s dragom osobom, vrijeme je za poduzimanje koraka u tom smjeru. Priuštite si vikend ili višednevni romantični odmor posvećen samo Vama i dragoj osobi. Prepustite se neprocjenjivim trenutcima ispunjenim romantičnim iznenađenjima. Romantične šetnje pod zvjezdanim nebom, kupanje u skrovitim uvalama, večera pod svijećama, koktel u ponoć ili zajednički, opuštajući tretman u wellness centru, sastavni su dio romantičnog odmora u SENSES Resort.

Obiteljski odmor

U današnjem užurbanom načinu života, obitelj i obiteljski trenutci nikada nisu bili dragocjeniji. Potreba i važnost kvalitetno provedenog vremena s obitelji, nikada nije bila veća. Kvalitetno provedeno vrijeme s obitelji nikada nije potrošeno jer pruža toplinu, radost i zajedničke uspomene kao izvor životne snage.

Poklonite svojoj obitelji nezaboravan odmor na kojem će svaki član obitelji pronaći aktivnost za sebe. Djeca se mogu oduševiti igraonicom i radionicama s animatorima, igranjem, plivanjem, vožnjom biciklima uz more. Odrasli se mogu posvetiti odmoru na plaži ili šetnji po lijepim šetnicama, kao i zajedničkim obiteljskim aktivnostima poput vožnje pedaline, igranja tenisa ili otkrivanja lijepih uvala, prekrasne plaže Soline, narodnih običaja i mjesne kulture.

Ugodni ambijent turističkog naselja i zajedničko druženje su dobitna kombinacija kvalitetnog obiteljskog odmora.

Agroturizam

Ako ste ljubitelj novih gastronomskih recepata, volite degustirati vina i zanimaju Vas visokokvalitetni domaći proizvodi, agroturizam je idealni tip odmora za Vas.

Uživajte u poljima i branju lavande, mirisu i branju začinskog bilja, voća i povrća ovisno o sezoni te degustaciji hrane i vina. Posjet lokalnim obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima (OPG) će Vam dati odgovore na pitanja o nastanku kvalitetnih proizvoda od lavande, zdravog maslinovog ulja, tradicionalnih gastronomskih delicija i narodnih običaja.

Iskoristite naše posebne ponude za pred i postsezonu namijenjenu 60+ gostima.
Naš tim će Vam pomoći u odabiru najboljeg odmora za Vas.

REZERVIRAJTE SVOJ ODMOR NA VRIJEME!

Rezervacijski obrazac