Turističko naselje

Dobro došli u SENSES Resort!

Nudimo Vam posebno iskustvo boravka na mjestu čudesno lijepe prirode. Objekti SENSES Resorta su smješteni pokraj mora, okruženi borovom šumom alepskog bora i mediteranskim raslinjem.

Uz isparavanje mora, borove šume alepskog bora čiji miris umiruje i opušta, lavande, ružmarina, lovora i kadulje, provest ćete 24 sata dnevno u prirodnoj i revitalizirajućoj aromaterapiji.

Prekrasne plaže,  uključujući šljunčanu plažu Soline te mnogobrojne uvale od kojih svaka krije idealnu kombinaciju sitnog šljunka i kamenih ploča, smještene su u neposrednoj blizini SENSES Resorta.  Do svih uvala je moguće doći pješke, biciklom ili čamcem.

SENSES Resort je smješten u neposrednoj blizini romantičnog mjesta Vrboske na otoku Hvaru – najsunčanijem hrvatskom otoku koji je već nekoliko puta proglašen jednim od najljepših otoka na svijetu.

Vrboska je izgrađena tijekom 15. i 16. stoljeća, a svoj nadimak Mala Venecija duguje neobičnoj, prekrasnoj, dubokoj uvali obala spojenih šarmantnim mostovima.

Osvijetljenom šetnicom uz more, za 15-ak minuta ćete doći do samog centra Vrboske, što Vam omogućava laku dostupnost kulturnih sadržaja te pobliže upoznavanje uličica, galerija i kamenih kuća ovog lijepog mjesta s dugom ribarskom tradicijom i mediteranskim mentalitetom.

SENSES Resort je idealno mjesto za romantični, relaksirajući ili aktivni bijeg od stresa, kao i za učvršćivanje obiteljskih veza na odmoru.

Nakon  opsežne obnove, turističko naselje otvara sezonu 2016. u potpuno novom, sofisticiranom, opuštajućem izdanju koje će svakom gostu pružiti ugodan boravak i raznolike popratne sadržaje stvorene za istinski godišnji odmor.

Novi moderni interijer osvaja ležernošću, intimnošću, udobnošću i sigurnošću. Moderne sobe i apartmani raspolažu svim potrebnim elementima za ugodan boravak, a naši gosti mogu uživati u predivnom pogledu s terasa i balkona. Sistem inteligentne sobe pruža sigurnost i udobnost.

Danas je SENSES Resort sinonim autentičnog stila u harmoniji s prirodnom ljepotom koja ga okružuje.

Uz predivnu prirodu stvorenu za opuštanje i življenje lijepih trenutaka te predanost osoblja, SENSES Resort Vam je spreman pružiti nezaboravan odmor!

Na raspolaganju Vam je sunčani bazen s tuševima i svlačionicama, okružen ležaljkama i suncobranima.

Kako biste tijekom odmora ostali u formi, možete se uključiti koristiti našu fitnes sobu i  teretanu. Na raspolaganju su Vam i dva teniska te košarkaški teren i teren za odbojku na pijesku.

Ugodite sebi opuštajući se u Spa oazi uz whirlpool, saunu, masažu ili tretman za uljepšavanje po Vašem izboru.

Zajednički prostori imaju besplatni wireless signal kako biste mogli ostati u kontaktu s bliskim osobama, a za djecu postoji i dječja igraonica.

Za sve goste hotela je osiguran besplatan parking.

4
3
00046SENSES_FOTOGRAFIJE_NOVE
1
2

Rezervacijski obrazac